Storitve

Namestitev in vzdrževanje računalniške opreme

Iz izkušenj, ki jih imamo, lahko rečemo, daje problem z virusi in vohunskimi programi najbolj pogosta težava uporabnikov novih tehnologij. Računalnik bomo očistili virusov in vohunske opreme, namestili antivirusno zaščito. Strokovno vam vgradimo dodatno strojno opremo in namestimo programske pakete. Če se odločite za storitev Celovita rešitev, vam pomagamo izbrati računalnik po vaši meri, namestimo operacijski sistem in programe po dogovoru, vam ga prilagodimo in priključimo na domu.

Omrežje in internet

Večina domačih brezžičnih omrežij je nezaščitenih. Naš serviser vam bo brezžično omrežje zaščitil, izvedel priklop novih naprav na internet ali omrežje. Priklopil vam bo periferne naprave, kot so tiskalniki, fotoaparati, televizor in telefon. Šele ko imate omrežje zaščiteno, so slike in dokumenti v skupni rabi varne.

Varnost podatkov in omrežij

Izguba podatkov je lahko nočna mora. Seminarske naloge, diploma v nastajanju, slike s sanjskega potovanja … Poskrbite za redne varnostne kopije in se izognite izgubi podatkov. Naš serviser vam bo namestil program, ki bo poskrbel za ustrezno varnostno kopiranje na DVD, CD, USB-ključek, zunanji USB ali omrežni disk ali v podatkovno mesto v internetu. Če pa se že zgodi, da podatki na disku niso več dostopni, vam jih bomo poskušali s posebnimi programi in postopki dobiti nazaj.
S storitvijo Starševska zaščita se bodo vaši najmlajši pri uporabi interneta izognili stranem, za katere nočete, da jih nadlegujejo.

Izobraževanje in svetovanje

Pri vas doma, na vašem računalniku vas naučimo uporabe programa po vaših željah, prilagodimo se vašemu znanju in potrebam.
Za svetovanje pri nakupu nove opreme se obrnite na nas. Brezplačno vam bomo pomagali pri odločitvah. Kupite si opremo, ki jo potrebujete in ne opreme, ki vam jo trgovci hočejo prodati.
S storitvijo Diagnostika se prepričajte, ali res potrebujete nov računalnik. Lahko, da je potrebna samo nadgradnja hitrega pomnilnika RAM in optimizacija delovanja.

Oddaljena pomoč

Oddaljena pomoč je storitev, s katero vam lahko najhitreje priskočimo na pomoč. Uporaba programa je enostavna in popolnoma varna.