Rešitve

Rešitve

Rešitve in storitve

Svet, v katerem živimo, je »nabit« z odličnimi poslovnimi priložnostmi in strokovnjaki trdijo, da še nikoli bi bilo možno uspeti na tako lahek način kot danes. Sedeti in čakati, da nam poslovna priložnost pade v naročje, ni najboljša strategija. Vsak uspešen posel temelji na dobri pripravi, kakovostno pripravljenem poslovnem načrtu in na njegovi učinkoviti izvedbi.

V podjetju WEHID D. O. O. zagotavljamo uporabnikom celovito paleto rešitev za obvladovanje poslovnih procesov, primerno komunikacijsko infrastrukturo, IT platformo in ustrezno programsko opremo. Podjetje želi postati eno izmed vodilnih podjetij na področju informacijsko komunikacijske tehnologije v Sloveniji. Zahteve po kakovosti informacijske podpore so vse višje in sodobna podjetja težko sama upravljajo z informacijskimi viri.

Sistem za izdelavo varnostnih kopij

Da se le ne bo zgodilo, ko najmanj pričakujete . . . .

Dandanes so nam podatki, ki jih imamo shranjene na svojih računalnik, tako v podjetju kot doma, zelo pomembni. Nekaterim od nas je pomembna že ena sama slika, ki jo imamo lahko shranjeno kot ozadje; drugi pa varuje dokumente, ki jih je izdeloval ure in ure. Tako se na našem računalniku nabere zmeraj več in več podatkov, katere ne želimo izgubiti.

Planiranje in izvajanje varnostnega kopiranja podatkov je kompleksni proces, ki se ga je potrebno lotiti načrtno in sistematično. V primeru varnostnega kopiranja podatkov le-te ščitimo pred spremembami, pretvorbami in brisanjem.

Potrebno je varovati fizične sisteme, operativna okolja in aplikacije skozi vse nivoje infrastrukture. Varovati morajo različne vrste podatkovnih tipov. Od elektronske pošte do poslovnih dokumentov in finančnih tajnosti, od digitalnih fotografij do avdio in video datotek. In poskrbeti morajo da so interakcija – povezav, sodelujočih okolij in pretakajoči podatki, zaščiteni med uporabo.

Prednosti izdelovanja varnostnih kopij:

  • zaščita pred izgubo podatkov,
  • možnost obnove namerno ali nenamerno spremenjenih podatkov,
  • možnost shranjevanja in obnove različnih vrst podatkov,
  • stalna dosegljivost podatkov,
  • stalna možnost pridobitve informacije o fizični lokaciji izbranih podatkov,
  • možnost dodatnega arhivskega shranjevanja podatkov.

Izbira programske opreme, izvajalca, implementacija, podpora ter izbira ustreznega vzdrževanja, je ključna za uspešnost projekta in zanesljivo delovanje. Na osnovi rezultatov analize izdelamo načrt za varnostno kopiranje podatkov, ki je osnova implementacije celostnega sistema in politike zaščite podatkov. Načrt med drugim vsebuje ovrednotene poslovne zahteve, zahteve glede infrastrukture, postopke in navodila.

Spletne rešitve

Celovite rešitve izdelave spletnih strani na enem mestu

Danes so spletne strani najučinkovitejši in najboljši način predstavitve vašega podjetja, dejavnosti, storitev … Za zmerno ceno lahko dosežete velike rezultate.

Vaša spletna stran mora postati ogledalo vašega podjetja. Podoba, ki jo vidi obiskovalec, ga mora prepričati, da ste ravno vi najboljša izbira za nakup izdelka ali storitve, ki jo išče.

Glede na dolgoletne izkušnje na področju celovitih spletnih marketinških rešitev vam predstavljamo široko paleto naših spletnih storitev:

Oblikovanje unikatne grafične podobe

Unikatna grafična podoba je temelj kvalitetnih in učinkovito izdelanih spletnih strani. V ta namen zaposlujemo šolane oblikovalce, ki so specializirani za oblikovanje spletnih grafičnih predlog. Tako že na samem začetku v podobi upoštevamo ključne besede in strukturo, kar nam omogoča kasnejšo učinkovito optimizacijo spletnih strani. Oblikovanje unikatne grafične podobe …

Izdelava spletnih strani

Nadgradnja sodobne in učinkovite grafične podobe je kvalitetna izdelava spletnih strani. Tu še posebej pridejo do izraza naše bogate izkušnje s  izdelanimi projekti. Pri izdelavi spletnih strani upoštevamo vse najnovejše standarde, ki vašo spletno stran naredijo pregledno, enostavno, uporabno in všečno obiskovalcem.

Izdelava CMS spletnih strani

Poleg klasične izdelave spletnih strani kjer celotno vzdrževanje in urejanje vaših spletnih strani za vas opravljamo mi, smo vam v podjetju na razpolago pri trikih uporabe CMS sistema (Content Management System) za samostojno urejanje vsebin spletnih strani. CMS sistem za urejanje spletnih vsebin odlikuje uporabniku prijazna uporaba, prilagodljivost novim tehnologijam, …

Priprava besedil in fotografiranje

Zavedamo se, da danes naročniku kvalitetna priprava materialov predstavlja največ težav, zato v podjetju z vami sodelujemo pri pripravi materialov. Svetujemo vam lahko na osnovi vaših obstoječih materialov (brošur, fotografij in cenikov.), ki jih na podlagi naših dolgoletnih izkušenj dodelamo in z njimi učinkovito optimiziramo spletno stran.

Optimizacija internetnih strani

Cilj vsakega podjetja, ki se na spletu predstavlja, je to, da je v spletnih iskalnikih dobro najdeno in si na spletni strani zagotovi obisk čim večjega števila ciljnih obiskovalcev, ki so njegovi potencialni kupci. Ključ do tovrstnega uspeha je ravno kvalitetna optimizacija spletnih strani in z našo strokovno pomočjo ter izkušnjami ste na pravi poti do cilja.

Registracija domen

Ker je naš cilj čim večja fleksibilnost podjetja, nudimo registracijo vseh pomembnejših domenskih končnic .si,.com, .net, .org, .eu, .info, … Poleg dejanske registracije domene nudimo tudi svetovanje, kako pravilno izbrati naziv vaše domene. Da vam postopek registracije še bolj poenostavimo, lahko domeno registrirate tudi sami preko naše spletne strani.

Gostovanje spletnih strani

Za zagotavljanje kvalitetne storitve gostovanja in vzdrževanja spletnih strani je potrebno imeti lastne strežnike in ekipo, zato v sklopu izdelave spletnih strani nudimo tudi kvalitetno gostovanje spletnih strani na lastnih strežnikih, ki jih upravljajo naši izkušeni administratorji z večletnimi izkušnjami.

Vzdrževanje spletnih strani

Nenehno osveževanje in vzdrževanje spletnih strani je s stališča strokovnosti in profesionalnega odnosa do naših strank ključnega pomena. V ta namen vam nudimo 24 urno podporo pri spremembah in popravkih spletnih strani, vse vaše zahteve za spremembe pa obravnavamo dnevno in ažurno, vodi pa se tudi specifikacija del.

Prijava internet strani v iskalnike

Zaključna faza postopka izdelave, optimizacije in postavitve spletnih strani je prijava internetnih strani v spletne iskalnike in imenike, ki je pri našem podjetju všteta v strošek izdelave spletnih strani. Po končani izdelavi in potrditvi projekta, vaše spletne strani kvalitetno prijavimo v vse pomembnejše svetovne in domače iskalnike..

 Izdelava Facebook strani

Nudimo vam hitro in ugodno izdelavo grafik za dobrodošlico ter spletnih strani s HTML/CSS kodo, ki bodo vaši Facebook strani dale profesionalni in osebni pridih. Novo narejene spletne strani bomo optimizirali tako, da bodo odlično uvrščene tudi v iskalnikih in bodo na ta način še dodatno privabljale obiskovalce ter brezplačno ustvarjale dodaten promet.

Google AdWords oglaševanje

Google oglaševanje (Zakup ključnih besed) na ključne besede je danes najučinkovitejši način pridobivanja obiskovalcev in kupcev vaših izdelkov ali storitev. S strokovno analizo vaših spletnih strani in izbiro ciljnih ključnih besed, ki bodo pri vaših potencialnih kupcih najbolj iskane, boste zagotovo povečali prodajo svojih izdelkov in storitev ali prepoznavnost.

Spletno oglaševanje

Glede na to, da se splet iz dneva v dan širi in da je konkurenca za brezplačno najdenost v iskalnikih vse večja, vam nudimo več načinov dodatne spletne promocije, ki so v kombinaciji z najnaprednejšo statistiko spletnih strani velik korak k zagotavljanju uspeha in prepoznavnosti podjetja, produktov ali storitev.